tisdag 30 augusti 2011

Kalasdilemma

Det närmar sig. Snart fyller tösabiten åtta år. Hon planerar redan kalas såklart och vill självklart bjuda hela klassen + hela högen ungar i kvarteret. Det blir summa summarum cirka 30 barn! Det går ju liksom inte. Förra året när vi bodde i Örebro bjöd hon hela klassen på maskeradkalas! Då var dom 20 barn i klassen och jag tror det blev 14 barn totalt som kom. Det var nog! Vi hade visserligen en mindre lya då och alla killar hade svajande svärd. Men men. I år tänkte jag nog att hon kunde bjuda sex-sju stycken. Men det går ju inte heller. Man måste ju bjuda tillbaks dom som hon blivit bjuden på tidigare. Och vart ska man dra gränsen. Vem leker hon mest med? Klurigt det här. Hur gör ni? Tips tack!

Kram

2 kommentarer:

  1. Vill man bjuda hela klassen ska man göra det. Funkar inte det tycker jag absolut att man kan bjuda 5-6 stycken (dvs de som de leker mest med!)

    Sonen går inte på alla kalas som de har i klassen. Och jag tycker det är helt ok att inte alla blir bjudna. Däremot ska man INTE bjuda alla utom, t.ex. 3 stycken. Det är självklart inte ok!

    Lycka till med alla ungar! ;-)

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att bjuda alla i klassen när de är så många. Vi har alltid mindre kalas. Först ett kalas för släkten. Alltid på en eftermiddag eftersom Storebror är född 1 januari. Dagen efter nyår är inte alla gästerna så pigga =) Sen har han ett kalas för de närmsta kompisarna. Har haft bowlingkalas flera år (hyrt 2 banor + glass där). Kostar lite men allt är organiserat o. klart. Dessutom slipper du städningen =)

    SvaraRadera